Jeg er ikke ”frelst”

mar 26, 2018 | Bloggen | 0 Kommentarer

Men jeg tror på, at økologi og bæredygtighed handler om måden vi tænker på. Det handler om at den ene gode beslutning, som vi tager i dag, spreder sig som ringe i vandet i morgen, og dagene efter. Det handler om at vi som forbrugere har en magt, som vi kan bruge til at støtte de virksomheder, der forpligter sig til at tænke på miljøet, dyrevelfærd og menneskers sundhed. Også når det modsatte ikke har konsekvenser, og ingen kigger.

Det ændrer selvfølgelig ikke på, at hverdagen er travl og at de gode beslutninger, nogle gange er tæt på umulige. Der er bare dage hvor take-away eller et stykke billigt tekstil, er det som får dagen til at hænge sammen. Det er kun menneskeligt, i en hverdag hvor der skal træffes tusindvis af beslutninger hver dag. Men måske er der noget take-away, der er en tand bedre? Måske handler det allermest om, hvad vi gør med det billige tekstil – når nu det viser sig ikke at leve op til forventningerne?

Det bliver bedre – en dag…

I den perfekte verden, skulle vi som forbrugere ikke tænker over disse ting. Der ville det være en selvfølge at vi kunne købe et produkt, uden at skulle tænke over hvor stor skade vi nu gør på naturen, eller vores families helbred. Der er vi desværre bare ikke endnu. Men vi har helt sikkert muligheden for at nå dertil.

Og er der dog ikke nogen der kan starte en økologisk, bæredygtig fastfood kæde, med pizza på menuen – som også når til provinsen??!!? Jeg betaler i hvert fald gerne en 20 ekstra!

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag. Og håber at du vil tage bare en beslutning i dag, som er lidt bedre end den i går!

Smiler til dig,

Vinni

0 kommentarer

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen