Den dag Klumpen flyttede ind….

mar 27, 2018 | Bloggen | 0 Kommentarer

Jeg troede faktisk ikke, at der fandtes noget teknologi (udover min bil, selvfølgelig!) som jeg ikke kunne undvære. Misforstå mig ikke. Jeg er meget glad for både computer, TV og min mobil, men jeg kan da sagtens klare mig uden. Det ville nok blive kedeligere uden TV, meget mere besværligt uden computer og …..mobilen…Tja, der er jeg nok en af dem der, som en gang i mellem glemmer at jeg har den. Til stor irritation for min omgivelser 😉 Men så flyttede denne her ind…

Jeg indrømmer det! Jeg er nok lidt afhængig af kaffe. Men ikke afhængig nok til at drikke dårlig kaffe. Derfor har jeg i årevis drukket uendelige mængder instant-kaffe af et særligt mærke, da det var det eneste der kunne tilfredsstille min hang til god og stærk kaffe NU! Men så kom klumpen!

Til at starte med var jeg umådeligt uinteresseret i projekt ”lad-os-ønske-os-en-stor-sort-og-dyr-klump-der-måske-laver-god-kaffe-i-julegave”. Jeg mener hvem gider have sådan en stående og fylde i køkkenet? Det skortere jo ikke på teknologi-vidundere, der kæmper om pladsen i køkkenet.

Den er nu rykket øverst på listen over ting, som jeg ville tage med på en øde ø. Også selvom det ville kræve, at jeg løb rundt i et hamsterhjul for at drive skidtet.

Der er jo altid noget man kan ønske sig….

Selvfølgelig gik der hurtigt sport i at familie og venner skulle have modeller der er dyrere, mere lydsvage. Hvilket er meget relevant, hvis man vil snige sig til en kop lækker mocca, inden ungerne vågner. Eller man under sig selv den luksus det er at kunne gemme sine favoritproduktioner. Som meget stærk morgenkaffe, mellemstærk aftenkaffe og mild jeg-er-på-vej-i-seng-kaffe. Selvom det ikke kan holde en ægte kaffeelsker vågen, er der jo ingen grund til at gå i seng med hjertebanken.

Men det der er ekstra fantastisk er at jeg nu kan vælge mellem mange forskellige økologiske, kaffebønner. Let’s face it. Der er langt mellem de gode økologiske instant-kaffer.

Endnu bedre; Jeg råder nu over en masse lækkert økologisk kaffegrums! Nu tænker du måske at det rabler for mig, men….

Kaffegrums er et rigtig godt produkt til masser af ting. Det er fyldt med kvælstof, som kan sætte gang i en masse gode ting i din plantejord. Det er perfekt som scrub, uanset om det er oliefingre eller appelsinhud, der skal have en omgang. Nogen (mig inklusiv) mener endda at det holder både katte og dræbersnegle på afstand – og så kan det tage duften fra den gode, gamle ost i køleskabet. What’s not to like?

For at toppe det af, så er grumset faktisk også pasteuriseret. Du kan meget snart læse mere om hvorfor det er interessant, her på bloggen.

Smiler til dig,

Vinni

0 kommentarer

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen