fbpx

Man skal gøre det, som man er god til….!

mar 25, 2018 | Bloggen | 0 Kommentarer

Det har jeg bestemt mig for at gøre nu. Og hvad er jeg så god til? Hvad er min mission?

Jeg er god til at nyde livet. Jeg er god til at finde løsninger. Og jeg er god til at bekymre mig om hvordan det går for Moder Jord. Ja, ja….det er lidt højpandet det der med Moder Jord! Men tænk over det; Hvis det går skidt for Moder Jord – betyder det så noget om…. Ja, hvad betyder overhovedet noget så?

Jeg har gennem de sidste mange år været på en one-woman-mission, der går ud på at leve livet godt og nemt. Det betyder blandt andet at jeg kun bruger køkkenet til at lave mad, hvis det er absolut lystbetonet. Og det hænder da. Ind i mellem. Men oftest er jeg på jagt efter den nemme løsning.

Derfor var jeg også hende, der for år tilbage sendte den ene, efter den anden klagemail til irma.dk over at de ikke tog mit debit-kort i deres webshop. Jeg var nemlig nået frem til at jeg ville have økologiske varer (mere om det en anden gang – for det er et langt kærlighedsforhold for mig) og jeg syntes at det skurrede svært med de økologiske principper, at jeg piskede rundt, fra sted til sted i min bil for at få de gode varer. Så jeg gjorde virkelig hvad jeg kunne for at få verden til at passe til mig, og min behov.

Nye tider – heldigvis!

I dag kan alt nærmest lade sig gøre. Og økologi er faktisk nemmere at få på nettet, hvilket giver god mening, når det meste nu ikke kan ligge ude i butikkerne i flere uger. Dejligt! Og hvis man tænker lidt over det, hvad er så bedst? At der kører en lastbil, som har planlagt den allerkorteste og brændstoføkonomiske rute, rundt til en masse husstande? Eller at en masse husstande sætter sig ud i deres bil og kører på kryds og tværs for at få de samme varer? Der er en masse win-win ved nethandel, som du sikkert ved en masse om. En af dem er at det er nemt! Og, nemt, gør os til gladere, bedre mennesker med mere tid til det vigtige. Ikke?

Nu da økologiske fødevarer – heldigvis – er forholdsvis nemme at finde, tager jeg den skridtet videre. Opmærksomheden er rettet mod andre ting, der gør livet lidt lækkert i hverdagen. Det må da også kunne gøres bedre? Det tror jeg på. Og denne gang vil jeg dele mine opdagelser med dig.

Af dette er Bekmose født.

Det handler om kvalitet, økologi og bæredygtighed der bringer smilet frem – også i en travl hverdag!

Af hjertet velkommen <3

 

0 kommentarer

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen