PLUTO Træpuslespil “Hard”

kr. 219,00

På lager

PLUTO træpuslespil er helt sikkert et godt valg hvis du skal udfordres. Den bedste ledsager til regnfulde dage, sene nætter og andre hyggestunder  – Det er underholdning i et smukt design, der også pynter på stuebordet. En rigtig lækker gave og et stort kompliment til modtager 😉
Dette  puslespil med 49 brikker og størrelsen 20 x 20 cm viser PLUTO i forbløffende klarhed. Billedet, som er anvendt med tilladelse fra Nasa, er et af de klareste billeder af PLUTO.
Sværhedsgraden af dette puslespil er høj. Selvom puslespillet er udfordrende, gør et klart billede af høj kvalitet dette jordpuslespil behageligt at samle.
Alle Behäppi puslespil er håndlavet i Estland af FSC-certificeret birkekrydsfiner i topkvalitet.

Om PLUTO træpuslespil "Hard":

 • Pluto er en dværgplanet i Kuiperbæltet, et donutformet område af iskolde emner. Der kan være millioner af disse iskolde objekter, samlet benævnt Kuiperbælteobjekter (KBO'er) eller trans-neptunske objekter (TNO'er), i dette fjerne område af vores solsystem.
 • Pluto - som er mindre end Jordens måne - har en hjerteformet gletscher, der er på størrelse med Texas og Oklahoma.
 • Denne fascinerende verden har blå himmel, snurrende måner, bjerge så høje som Rockies, og det sner - men sneen er rød.
 • Den 14. juli 2015 foretog NASAs New Horizons-rumfartøj sin historiske flyvning gennem Pluto-systemet - hvilket gav de første nærbilleder af Pluto og dets måner og indsamlede andre data, der har ændret vores forståelse af disse mystiske verdener på solsystemets ydre grænse.
 • I årene efter den banebrydende forbiflyvning er næsten alle formodninger om, at Pluto muligvis er en inaktiv iskugle, blevet kastet ud af vinduet eller vendt på hovedet. "Det er klart for mig, at solsystemet gemte det bedste til sidst!" sagde Alan Stern, New Horizons hovedforsker fra Southwest Research Institute, Boulder, Colorado. "Vi kunne ikke have udforsket en mere fascinerende eller videnskabeligt vigtig planet i udkanten af vores solsystem. New Horizons-teamet arbejdede i 15 år på at planlægge og udføre denne forbiflyvning, og Pluto betalte os tilbage i spandevis!".

God fornøjelse!

ADVARSEL: Uegnet for børn under 3 år, da det indeholder små dele.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PLUTO Træpuslespil “Hard””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Det du ønsker – skal du få!

    Nu kan du lave din helt egen ønskeliste, som du kan sende til nogen - eller beholde helt for dig selv. God fornøjelse 🙂

Little Ondine

Neglelakken af mærket Little Ondine, kommer desværre til at udgå 🙁 Producenten, fra USA, ønsker ikke at have forhandling i EU mere. Det er vi kede af, for det var et godt - og populært produkt. Derfor er der kun de farver tilbage, som du finder i shoppen. Men vi...

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen