MOON Træpuslespil “Hard”

kr. 219,00

På lager

MOON træpuslespil er helt sikkert et godt valg hvis du skal udfordres. Den bedste ledsager til regnfulde dage, sene nætter og andre hyggestunder  – Boxy er underholdning i et smukt design, der også pynter i hjemmet. En rigtig lækker gave og et stort kompliment til modtager 😉
Dette  puslespil med 49 brikker og størrelsen 20 x 20 cm viser Månen i forbløffende klarhed. Billedet, som er anvendt med tilladelse fra Nasa, er et af de klareste billeder af månen.
Sværhedsgraden af dette puslespil er høj. Selvom puslespillet er udfordrende, gør et klart billede af høj kvalitet dette jordpuslespil behageligt at samle.
Alle Behäppi puslespil er håndlavet i Estland af FSC-certificeret birkekrydsfiner i topkvalitet.

Om MOON træpuslespil "Hard":

 • Månen er Jordens eneste naturlige satellit og den femte største af de 200+ måner, der kredser om planeter i vores solsystem.
 • Jordens måne er det eneste sted uden for Jorden, hvor mennesker har sat fod.
 • Månen blev dannet, efter at en krop på størrelse med Mars kolliderede med Jorden for omkring 4,5 milliarder år siden.
 • Med en radius på omkring 1740 kilometer er Månen mindre end en tredjedel af Jordens bredde. Det betyder, at 30 planeter på størrelse med Jorden kan passe ind mellem Jorden og Månen.
 • Månen er i gennemsnit 384 400 kilometer væk fra vores planet og bevæger sig langsomt væk fra Jorden og kommer omkring en tomme længere væk hvert år. Månens overflade er fuld af mange kratere. Den største, Tycho-krateret, er mere end 85 kilometer bred. Månen har en meget tynd og svag atmosfære, kaldet en exosfære. Det giver ingen beskyttelse mod solens stråling eller nedslag fra meteoroider.

God fornøjelse!

ADVARSEL: Uegnet for børn under 3 år, da det indeholder små dele.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MOON Træpuslespil “Hard””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Det du ønsker – skal du få!

    Nu kan du lave din helt egen ønskeliste, som du kan sende til nogen - eller beholde helt for dig selv. God fornøjelse 🙂

Little Ondine

Neglelakken af mærket Little Ondine, kommer desværre til at udgå 🙁 Producenten, fra USA, ønsker ikke at have forhandling i EU mere. Det er vi kede af, for det var et godt - og populært produkt. Derfor er der kun de farver tilbage, som du finder i shoppen. Men vi...

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen