fbpx

VENUS Træpuslespil “Hard”

kr. 219,00

På lager

VENUS træpuslespil er helt sikkert et godt valg hvis du skal udfordres. Den bedste ledsager til regnfulde dage, sene nætter og andre hyggestunder  – Det er underholdning i et smukt design, der også pynter på stuebordet. En rigtig lækker gave og et stort kompliment til modtager 😉
Dette  puslespil med 49 brikker og størrelsen 20 x 20 cm viser Venus i forbløffende klarhed. Billedet, som er anvendt med tilladelse fra Nasa, er et af de klareste billeder af Venus.
Sværhedsgraden af dette puslespil er høj. Selvom puslespillet er udfordrende, gør et klart billede af høj kvalitet dette jordpuslespil behageligt at samle.
Alle Behäppi puslespil er håndlavet i Estland af FSC-certificeret birkekrydsfiner i topkvalitet.

Om VENUStræpuslespil "Hard":

 • Venus er den anden planet fra Solen og er Jordens nærmeste nabo. Tættest på Jorden er Venus omkring 61 millioner kilometer væk fra vores planet.
 • Venus er en af de fire indre, jordiske planeter, og den kaldes ofte Jordens tvilling på grund af dens lighed i størrelse og tæthed.
 • Venus har ekstrem overfladevarme og en tæt, giftig atmosfære. Venus er permanent dækket af tykke, giftige skyer af svovlsyre, der starter i en højde af 45 til 70 kilometer. Skyerne lugter som rådne æg!
 • Venus' overflade har en rusten farve, og den er krydret med intenst knasende bjerge og tusindvis af store vulkaner. Forskere mener, at det er muligt, at nogle vulkaner stadig er aktive.
 • Venus' tykke atmosfære fanger varme og skaber en løbsk drivhuseffekt – hvilket gør den til den varmeste planet i vores solsystem med overfladetemperaturer omkring 475 °C – varm nok til at smelte bly.
 • Drivhuseffekten gør Venus ca. 390 °C varmere, end den ville være uden drivhuseffekt.
 • Venus drejer meget langsomt i den modsatte retning fra de fleste planeter. En dag på Venus varer 243 jorddage. Planeten kredser om Solen hurtigere end Jorden, så et år på Venus tager kun omkring 225 jorddage, hvilket gør en venusiansk dag længere end sit år.
 • Venus har knusende lufttryk på overfladen, mere end 90 gange Jordens, svarende til det tryk, du ville støde på en kilometer under havet på Jorden. En anden stor forskel fra Jorden er, at Venus roterer på sin akse baglæns sammenlignet med de fleste andre planeter i solsystemet. Det betyder, at Solen på Venus står op i vest og går ned i øst, modsat hvad vi oplever på Jorden.

God fornøjelse!

ADVARSEL: Uegnet for børn under 3 år, da det indeholder små dele.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VENUS Træpuslespil “Hard””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Det du ønsker – skal du få!

    Nu kan du lave din helt egen ønskeliste, som du kan sende til nogen - eller beholde helt for dig selv. God fornøjelse 🙂

Little Ondine

Neglelakken af mærket Little Ondine, kommer desværre til at udgå 🙁 Producenten, fra USA, ønsker ikke at have forhandling i EU mere. Det er vi kede af, for det var et godt - og populært produkt. Derfor er der kun de farver tilbage, som du finder i shoppen. Men vi...

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen