fbpx

Tassen stor skål “Munching” (2600 ml)

kr. 349,00

På lager

Munching er en STOR skål fra Tassen. Den største. Faktisk. Vi siger ikke at den er grådig – bare STOR! Og SØD! Med “Munching” kan du dække op med det sødeste ansigt, der giver alle et smil på læben. Munching egner skal rigtig godt de lidt større ting, såsom salater eller kartofler. Eller fredagsslik til hele familien. Så lever Munching helt op til sit navn.

Løfter stemningen ved bordet, og gør det helt umuligt at surmule 🙂 Især hvis den får selskab af disse to små charmetrolde, fyldt med din yndlingsdressing.

Munching er en STOR skål fra Tassen! Skålen indeholder ca. 2600 ml. af lige det, du allerbedst kan lide. Perfekt til salater, kartofler, chilli eller bare chips til en hyggelig aften 🙂 Løfter stemningen ved bordet, og gør det helt umuligt at surmule 🙂 Især hvis Munching får selskab af disse to små charmetrolde, fyldt med din yndlingsdressing.

 • Leveres i en lækker gaveæske.
 • Højde: ca. 12 cm
 • Diameter: ca. 22 cm
 • Tåler både microovn og opvaskemaskine.
 • Hårdfør porcelæn i hotelkvalitet.
 • 100% produceret i Tyskland af en virksomhed der opretholder strenge miljøstandarder.
 • Produktionsvirksomheden er ISO 14001 (miljøledelse- og styring) og 50001 (energiledelse og -styring)

Tassen serien blev født af som 3D grafik af tyske grafikere, med humor. De blev hurtigt så populærer, at der kom efterspørgsel på at få de humørfyldte figurer hjem på morgenbordet. Se en skøn video her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tassen stor skål “Munching” (2600 ml)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Little Ondine

Neglelakken af mærket Little Ondine, kommer desværre til at udgå 🙁 Producenten, fra USA, ønsker ikke at have forhandling i EU mere. Det er vi kede af, for det var et godt - og populært produkt. Derfor er der kun de farver tilbage, som du finder i shoppen. Men vi...

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen