fbpx

SUN Træpuslespil “Hard”

kr. 219,00

På lager

SUN træpuslespil er helt sikkert et godt valg hvis du skal udfordres. Den bedste ledsager til regnfulde dage, sene nætter og andre hyggestunder  – Boxy er underholdning i et smukt design, der også pynter i hjemmet. En rigtig lækker gave og et stort kompliment til modtager 😉
Dette  puslespil med 49 brikker og størrelsen 20 x 20 cm viser Solen i forbløffende klarhed. Billedet, som er anvendt med tilladelse fra Nasa, er et af de klareste billeder af solen.
Sværhedsgraden af dette puslespil er høj. Selvom puslespillet er udfordrende, gør et klart billede af høj kvalitet dette jordpuslespil behageligt at samle.
Alle Behäppi puslespil er håndlavet i Estland af FSC-certificeret birkekrydsfiner i topkvalitet.

Om SUN træpuslespil "Hard":

 • Vores sol er en 4,5 milliarder år gammel stjerne – en varm glødende kugle af brint og helium i centrum af vores solsystem.
 • Solen er omkring 150 millioner kilometer væk fra Jorden, og uden sin energi kunne livet, som vi kender det, ikke eksistere her på vores hjemplanet.
 • Solen er det største objekt i vores solsystem. Dens diameter er omkring 1, 4 millioner kilometer, det ville have brug for 1, 3 millioner jordarter for at fylde det. Dens tyngdekraft holder solsystemet sammen og holder alt fra de største planeter til de mindste stykker affald i kredsløb omkring det. Den varmeste del af Solen er dens kerne, hvor temperaturen overstiger 15 millioner °C.
 • I et af Solens største mysterier bliver Solens ydre atmosfære, koronaen, varmere, jo længere den strækker sig fra overfladen. Koronaen når op til 2 millioner °C – meget, meget varmere end fotosfæren.
 • Solen kredser om mælkevejens centrum og bringer planeter, asteroider, kometer og andre objekter i vores solsystem med sig.
 • Vores solsystem bevæger sig med en gennemsnitshastighed på 720.000 kilometer i timen. Men selv med denne hastighed tager det omkring 230 millioner år for Solen at foretage en komplet tur rundt om Mælkevejen.

God fornøjelse!

ADVARSEL: Uegnet for børn under 3 år, da det indeholder små dele.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUN Træpuslespil “Hard””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Little Ondine

Neglelakken af mærket Little Ondine, kommer desværre til at udgå 🙁 Producenten, fra USA, ønsker ikke at have forhandling i EU mere. Det er vi kede af, for det var et godt - og populært produkt. Derfor er der kun de farver tilbage, som du finder i shoppen. Men vi...

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen