fbpx

Økologisk selvbruner “Face Tan Water”

kr. 147,50

Tilbud

Ikke på lager

Face Tan Water er en væske der gradvis toner dit ansigt. En økologisk selvbruner der er specielt designet til ansigt, hals og halsudskæring!

Dens beroligende, fugtgivende og antioxidante egenskaber er gode til alle hudtyper, Og kan have en gavnlig effekt for selv rosacea, eksem og akne plaget hud! Produktet indeholder Hyaluronsyre (H.A) som også modarbejder hudens ældning.

Face Tan Water giver gradvist en smuk glød, skaber en ungdommelig udstråling og reducerer endda behovet for at bruge foundation. Den indeholder intet kunstigt og er helt fri for syntetiske ingredienser. I stedet er den lavet med kun certificerede økologiske og naturlige ingredienser hentet fra Moder Natur. Den er vegansk og derfor selvfølgelig ikke testet på dyr.

De primære ingredienser er:

  • Aloe vera
  • Appelsinskal
  • Rose geranium
  • Naturlig Hyaluronsyre

YOU MIGHT ALSO LIKE

Det du ønsker – skal du få!

    Nu kan du lave din helt egen ønskeliste, som du kan sende til nogen - eller beholde helt for dig selv. God fornøjelse 🙂

Little Ondine

Neglelakken af mærket Little Ondine, kommer desværre til at udgå 🙁 Producenten, fra USA, ønsker ikke at have forhandling i EU mere. Det er vi kede af, for det var et godt - og populært produkt. Derfor er der kun de farver tilbage, som du finder i shoppen. Men vi...

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen