NEPTUNE Træpuslespil “Hard”

kr. 219,00

På lager

NEPTUNE træpuslespil er helt sikkert et godt valg hvis du skal udfordres. Den bedste ledsager til regnfulde dage, sene nætter og andre hyggestunder  – Det er underholdning i et smukt design, der også pynter på stuebordet. En rigtig lækker gave og et stort kompliment til modtager 😉
Dette  puslespil med 49 brikker og størrelsen 20 x 20 cm viser NEPTUNE i forbløffende klarhed. Billedet, som er anvendt med tilladelse fra Nasa, er et af de klareste billeder af NEPTUNE.
Sværhedsgraden af dette puslespil er høj. Selvom puslespillet er udfordrende, gør et klart billede af høj kvalitet dette jordpuslespil behageligt at samle.
Alle Behäppi puslespil er håndlavet i Estland af FSC-certificeret birkekrydsfiner i topkvalitet.

Om NEPTUNE træpuslespil "Hard":

 • Isgiganten Neptun er mørk, kold og pisket af supersoniske vinde og er den ottende og fjerneste store planet i vores solsystem.
 • Neptun er den eneste planet, der ikke er synlig for det blotte øje. Det var den første planet placeret gennem matematiske beregninger, snarere end ved teleskop.
 • Ved hjælp af forudsigelser foretaget af Urbain Le Verrier opdagede Johann Galle planeten i 1846.
 • I 2011 afsluttede Neptun sin første 165-årige bane siden sin første opdagelse.
 • Med en radius på 24 622 kilometer er Neptun omkring fire gange bredere end Jorden.
 • En dag på Neptun tager cirka 16 timer. Neptun laver en komplet bane omkring Solen (et år i Neptunsk tid) på omkring 165 jordår (60 190 jorddage).
 • Neptun har 14 kendte måner. Neptuns største måne Triton blev opdaget den 10. oktober 1846 af William Lassell, kun 17 dage efter at Johann Galle opdagede planeten.

God fornøjelse!

ADVARSEL: Uegnet for børn under 3 år, da det indeholder små dele.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NEPTUNE Træpuslespil “Hard””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Little Ondine

Neglelakken af mærket Little Ondine, kommer desværre til at udgå 🙁 Producenten, fra USA, ønsker ikke at have forhandling i EU mere. Det er vi kede af, for det var et godt - og populært produkt. Derfor er der kun de farver tilbage, som du finder i shoppen. Men vi...

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen