fbpx

MERCURY Træpuslespil “Hard”

kr. 219,00

På lager

MERCURY træpuslespil er helt sikkert et godt valg hvis du skal udfordres. Den bedste ledsager til regnfulde dage, sene nætter og andre hyggestunder  – Det er underholdning i et smukt design, der også pynter på stuebordet. En rigtig lækker gave og et stort kompliment til modtager 😉
Dette  puslespil med 49 brikker og størrelsen 20 x 20 cm viser MERCURY (Merkur) i forbløffende klarhed. Billedet, som er anvendt med tilladelse fra Nasa, er et af de klareste billeder af MERCURY.
Sværhedsgraden af dette puslespil er høj. Selvom puslespillet er udfordrende, gør et klart billede af høj kvalitet dette jordpuslespil behageligt at samle.
Alle Behäppi puslespil er håndlavet i Estland af FSC-certificeret birkekrydsfiner i topkvalitet.

Om MERCURY træpuslespil "Hard":

 • Med en radius på 2440 kilometer er Merkur den mindste planet i vores solsystem og tættest på Solen. Det er lidt mere end 1/3 jordens bredde.
 • Fra en gennemsnitlig afstand på 58 millioner kilometer tager det sollys 3,2 minutter at rejse fra solen til Merkur.
 • Merkur er den hurtigste planet i vores solsystem, og rejser gennem rummet med næsten 47 kilometer i sekundet.
 • Da Merkur er den hurtigste planet og har den korteste afstand at rejse rundt om Solen, har den det korteste år af alle planeter i vores solsystem - 88 dage.
 • På grund af Merkurs elliptiske - ægformede - bane og træge rotation ser solen ud til at stå kortvarigt op, gå ned og stå op igen fra nogle dele af planetens overflade. Det samme sker omvendt ved solnedgang.
 • Merkurs overfladetemperaturer er både ekstremt varme og kolde. Fordi planeten er så tæt på Solen, kan dagtemperaturer nå højder på 430 ° C. Uden en atmosfære til at holde på varmen om natten, kan temperaturen falde helt ned til -180°C.

God fornøjelse!

ADVARSEL: Uegnet for børn under 3 år, da det indeholder små dele.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MERCURY Træpuslespil “Hard””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Little Ondine

Neglelakken af mærket Little Ondine, kommer desværre til at udgå 🙁 Producenten, fra USA, ønsker ikke at have forhandling i EU mere. Det er vi kede af, for det var et godt - og populært produkt. Derfor er der kun de farver tilbage, som du finder i shoppen. Men vi...

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen