fbpx

MARS Træpuslespil “Hard”

kr. 219,00

På lager

MARS træpuslespil er helt sikkert et godt valg hvis du skal udfordres. Den bedste ledsager til regnfulde dage, sene nætter og andre hyggestunder  – Det er underholdning i et smukt design, der også pynter på stuebordet. En rigtig lækker gave og et stort kompliment til modtager 😉
Dette  puslespil med 49 brikker og størrelsen 20 x 20 cm viser MARS i forbløffende klarhed. Billedet, som er anvendt med tilladelse fra Nasa, er et af de klareste billeder af MARS.
Sværhedsgraden af dette puslespil er høj. Selvom puslespillet er udfordrende, gør et klart billede af høj kvalitet dette jordpuslespil behageligt at samle.
Alle Behäppi puslespil er håndlavet i Estland af FSC-certificeret birkekrydsfiner i topkvalitet.

Om MARS træpuslespil "Hard":

 • Med en radius på 3390 kilometer er Mars den fjerde planet fra solen og omkring halvdelen af jordens størrelse. Ligesom sine andre jordiske planeter har den en central kerne, en stenet kappe og en solid skorpe. Fra en gennemsnitlig afstand på 228 millioner kilometer fra solen tager det sollys 13 minutter at rejse fra solen til Mars.
 • Mars er en af de nemmeste planeter at få øje på på nattehimlen – den ligner et knaldrødt lyspunkt. Når Mars kredser om Solen, gennemfører den en rotation hver 24,6 time, hvilket svarer meget til en dag på Jorden (23,9 timer).
 • Et år på Mars varer 687 jorddage.
 • Mars har to små måner, Phobos og Deimos, der kan være fanget asteroider. De er kartoffelformede, fordi de har for lidt masse til, at tyngdekraften gør dem sfæriske.
 • Mars har et stort canyonsystem kaldet Valles Marineris, der er langt nok til at strække sig fra Californien til New York - mere end 4800 kilometer. Denne marskløft er 320 kilometer bredest og 7 kilometer på sit dybeste. Det er omkring 10 gange så stort som Grand Canyon.
 • Mars er hjemsted for den største vulkan i solsystemet - Olympus Mons. Det er tre gange højere end Jordens Mt. Everest med en base på størrelse med staten New Mexico.

God fornøjelse!

ADVARSEL: Uegnet for børn under 3 år, da det indeholder små dele.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MARS Træpuslespil “Hard””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Little Ondine

Neglelakken af mærket Little Ondine, kommer desværre til at udgå 🙁 Producenten, fra USA, ønsker ikke at have forhandling i EU mere. Det er vi kede af, for det var et godt - og populært produkt. Derfor er der kun de farver tilbage, som du finder i shoppen. Men vi...

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen