fbpx

JUPITER Træpuslespil “Hard”

kr. 219,00

På lager

JUPITER træpuslespil er helt sikkert et godt valg hvis du skal udfordres. Den bedste ledsager til regnfulde dage, sene nætter og andre hyggestunder  – Det er underholdning i et smukt design, der også pynter på stuebordet. En rigtig lækker gave og et stort kompliment til modtager 😉
Dette  puslespil med 49 brikker og størrelsen 20 x 20 cm viser JUPITER i forbløffende klarhed. Billedet, som er anvendt med tilladelse fra Nasa, er et af de klareste billeder af JUPITER.
Sværhedsgraden af dette puslespil er høj. Selvom puslespillet er udfordrende, gør et klart billede af høj kvalitet dette jordpuslespil behageligt at samle.
Alle Behäppi puslespil er håndlavet i Estland af FSC-certificeret birkekrydsfiner i topkvalitet.

Om JUPITER træpuslespil "Hard":

 • Jupiter, der er nummer fem i rækken fra Solen, er langt den største planet i solsystemet – mere end dobbelt så massiv som alle de andre planeter tilsammen.
 • Jupiters velkendte striber og hvirvler er faktisk kolde, blæsende skyer af ammoniak og vand, der flyder i en atmosfære af brint og helium. Med en radius på 69 911 kilometer er Jupiter 11 gange bredere end Jorden. Hvis Jorden var på størrelse med en drue, ville Jupiter være på størrelse med en basketball.
 • Jupiter kredser omkring 778 millioner kilometer fra vores sol. Fra denne afstand tager det sollys 43 minutter at rejse fra solen til Jupiter.
 • Jupiter har den korteste dag i solsystemet. En dag på Jupiter tager kun ca. 10 timer (den tid det tager for Jupiter at rotere eller dreje rundt en gang), og Jupiter laver en komplet bane omkring Solen på cirka 12 jordår (4333 jorddage).
 • Med fire store måner og mange mindre måner danner Jupiter en slags miniature solsystem. Jupiter har 53 bekræftede måner og 26 foreløbige måner, der afventer bekræftelse af opdagelsen.
 • Ni rumfartøjer har besøgt Jupiter. Syv fløj forbi, og to har kredset om gasgiganten. Juno, den seneste, ankom til Jupiter i 2016.
 • Jupiter kan ikke understøtte livet, som vi kender det. Men nogle af Jupiters måner har oceaner under deres skorper, der kan understøtte en slags liv.
 • Jupiters store røde plet er en gigantisk storm, der er omkring dobbelt så stor som Jorden og har raset i over et århundrede.

God fornøjelse!

ADVARSEL: Uegnet for børn under 3 år, da det indeholder små dele.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JUPITER Træpuslespil “Hard””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Det du ønsker – skal du få!

    Nu kan du lave din helt egen ønskeliste, som du kan sende til nogen - eller beholde helt for dig selv. God fornøjelse 🙂

Little Ondine

Neglelakken af mærket Little Ondine, kommer desværre til at udgå 🙁 Producenten, fra USA, ønsker ikke at have forhandling i EU mere. Det er vi kede af, for det var et godt - og populært produkt. Derfor er der kun de farver tilbage, som du finder i shoppen. Men vi...

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen