EARTH Træpuslespil “Hard”

kr. 219,00

På lager

EARTH træpuslespil er helt sikkert et godt valg hvis du skal udfordres. Den bedste ledsager til regnfulde dage, sene nætter og andre hyggestunder  – Boxy er underholdning i et smukt design, der også pynter i hjemmet. En rigtig lækker gave og et stort kompliment til modtager 😉
Dette  puslespil med 50 brikker og størrelsen 20 x 20 cm viser Jorden i forbløffende klarhed. Billedet, som er anvendt med tilladelse fra Nasa, er et af de klareste billeder af Jorden.
Sværhedsgraden af dette puslespil er høj. Selvom puslespillet er udfordrende, gør et klart billede af høj kvalitet dette jordpuslespil behageligt at samle.
Alle Behäppi puslespil er håndlavet i Estland af FSC-certificeret birkekrydsfiner i topkvalitet.

 

 

Om EARTH træpuslespil "Hard":

  • Jorden er den tredje planet fra Solen og det eneste sted, vi kender, der er beboet af levende ting.
  • Med en radius på 6371 kilometer er Jorden den største af de fire planeter tættest på Solen og den femte største planet generelt. Mens afstanden fra Solen til Jorden er 150 millioner kilometer, tager det cirka otte minutter for lys fra Solen at nå vores planet.
  • Når Jorden kredser om Solen, gennemfører den en rotation hver 23,9 time og en tur rundt om Solen på 365,25 dage. Jorden er den eneste planet, der har en enkelt måne.
  • Ligesom Mars og Venus har Jorden vulkaner, bjerge og dale. Jordens globale hav, der dækker næsten 70% af planetens overflade, har en gennemsnitlig dybde på ca. 4 kilometer og indeholder 97% af Jordens vand. Næsten alle Jordens vulkaner er skjult under disse oceaner. Nær overfladen har Jorden en atmosfære, der består af 78% nitrogen, 21% ilt og 1% andre gasser som argon, kuldioxid og neon.

God fornøjelse!

ADVARSEL: Uegnet for børn under 3 år, da det indeholder små dele.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EARTH Træpuslespil “Hard””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Little Ondine

Neglelakken af mærket Little Ondine, kommer desværre til at udgå 🙁 Producenten, fra USA, ønsker ikke at have forhandling i EU mere. Det er vi kede af, for det var et godt - og populært produkt. Derfor er der kun de farver tilbage, som du finder i shoppen. Men vi...

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen