fbpx

Svampe gror på ting, der rådner!

mar 29, 2018 | Bloggen | 0 Kommentarer

Det har altid været min mening. Men man har vel lov til at ændre mening, ikke? Både når det gælder svampe og kaffegrums.

Min mening er i hvert fald en anden, efter jeg har stiftet bekendtskab med Gro-sæt fra Beyond Coffee! For nu kan du, nemt dyrke dine egne Østershatte derhjemme. Og det eneste andet du skal bruge er det kaffegrums, som du måske ellers bare ville smide ud.

Jeg har nu, gennem en periode, samlet kaffegrumset fra Klumpen. Og det bliver til en del! Indrømmet, jeg drikker nok mere kaffe end de fleste. Men hold-da-helt-op, hvor har jeg meget kaffegrums. Klumpen kører på hele, økologiske kaffebønner og det er en direkte skræmmende tanke, at jeg tidligere bare ville smide alt det gode kaffegrums ud.

1.000 tons?

Hvis jeg smider bare 1 kg godt økologisk kaffegrums i skralderen, hver måned (og det er nok dagens underdrivelse…). Hvor meget kaffegrums smider 1 million danskere, så ud i skraldespanden om måneden? Uden at være et matematisk geni, får jeg det til ca. 1.000 tons! Tons! 1.000 tons der skal køre på lastbiler. 1.000 tons, der bliver brændt af på forbrændingen. Piv!

Så herfra skal lyde en opfordring; Køb et Gro-sæt fra Beyond Coffee og brug dit kaffegrums, som nærring til dejlige Østershatte! Køb det her eller der. Bare køb det 🙂 og om 4 uger kan du sætte tænderne i svampe, der absolut ikke har vokset på noget ”grimt”. Vil du absolut ikke dyrke Østershatte, så smid dit kaffegrums i haven, eller potteplanterne – det er fyldt med nærring.

Gro-sættet er på alle måder en win-win løsning. Lige fra det genbrugte materiale og de bionedbrydelige tryksager, til det sociale arbejde der ligger i produktionen. Et klasseeksempel på, at gode produkter kan være, ikke alene bæredygtige, men også levedygtige i et forbrugersamfund.

Jeg er fan!

Synker kaffen og

Smiler til dig

Vinni

[Sassy_Social_Share]

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen