fbpx

Pas på dig selv i solen! Uden at gå på kompromis med sommerkuløren…!

jun 30, 2019 | Bloggen | 0 Kommentarer

Der er så dejligt derude om sommeren!  Alt er bare lidt bedre om sommeren.

Det er også lige som om, at man får et ekstra “skud” energi når man har fået list kulør.

Det lette sommertøj passer også rigtig godt til en sommerbrun hud. Men hvis du har det lige som mig, så giver det også anledning til lidt bekymring. Sommersolen har jo – som alt andet – en bagside. UV-strålerne. Jeg selv er ikke den der kan holde ud, at ligge i solen, ret længe ad gangen! Faktisk tilbringer jeg det meste af sommeren, inde i skyggen 🙂 Med en enkelt undtagelse; hvis der er badevand i nærheden. Så kan jeg være i solen helt op til en halv time ad gangen! Men det ændrer ikke på, at jeg holder af, når man kan se på huden at det er sommer.

Der var en gang, hvor jeg brugte solarium. Men så kom alle advarslerne. Helt instinktivt tænkte jeg, at hvis nu man sparer den kunstig sol væk – så er der nok lidt mere i puljen – til om sommeren. Og det bliver heldigvis bekræftet i denne her spændende artikel fra dr.dk; “Jeg vil være solbrun uden at smadre min hud: Her er videnskabens råd”.

Selvbruner

Samtidig står der en del om, at selvbruner er harmløs. Forstået i forhold til solen skadelige ståler. Skønt. Men at selvbruner, på trods af, at det ikke er tilsat “blokker”, alligevel giver en faktor 2-4 beskyttelse – det var nyt for mig. Men en god nyhed 🙂

Økologisk selvbruner

Her i butikken kan du endda finde økologisk selvbruner, fra Eco by Sonya. Så er du også fri for skadelige kemikalier. Jeg har selv prøvet alle produkterne, og jeg er vild med dem! Jeg har forskellige farvoritter, til forskellige lejligheder. Her kommer mit bud:

Vinterskin:

Perfekt om vinteren, eller det tidlige forår. Jeg bruger den et par gange om ugen, i stedet for bodylotion. Det giver en langsom, elegant og diskret toning.

Face tan water:

Face tan water, står altid på min badeværelseshylde. Jeg bruger den i perioder – hele året rundt. Jeg bruger ikke ret meget make-up, men vil gerne have en pæn ansigtshud. Et par dråber i ansigtet, på hals og -udskæring, med et par dages mellemrum – indtil jeg er tilfreds med farven. Den har i øvrigt mange andre gode egenskaber, som jeg nyder godt af. Dem kan du læse mere om her.

Cacao tanning mousse:

Nå der er en festlig lejlighed under opsejling, forkæler jeg mig selv med Cacao tanning mousse. Mums! Min hud elsker den. Og jeg er vild med, at den ikke har den voldsomme “duft”, som man ofte støder på hos selvbrunere. Her har vi med en ekspress-bruner at gøre, så det er rigtig smart at huske at exfoliere dagen før – og måske sætte en time af til at rende rundt uden for meget tøj på 🙂 Til gengæld kvitterer moussen med en god, omend stadig naturlig, farve. Fordi den virker så hurtigt, er det også her at du skal være lidt ekstra grundig med ikke at lave striber osv. Jeg er ikke selv vanvittig god til, at fordel det jævnt. Men fordi det er en mousse, er det fatisk ikke så svært.

God fornøjelse med kuløren!

Rigtig god sommer – og pas på dig selv!

/Vinni 🙂

 

[Sassy_Social_Share]

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen

  Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

  Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

  Luk